Email icoon
Facebook logo
Terug naar nieuwsoverzicht
afbeelding-zomerkader_opnieuw

22 augustus: Inloopbijeenkomst werkzaamheden Scherenwelle

Begin september beginnen de werkzaamheden in de uiterwaard Scherenwelle. Aannemerscombinatie Isala Delta wil belangstellenden graag informeren over de uitvoering van de werkzaamheden. Daarom wordt op maandag 22 augustus, van 19.30 tot 20.30 uur een inloopbijeenkomst gehouden in MFC de Toekomst in Wilsum. Het deelproject Scherenwelle is onderdeel van de zomerbedverlaging beneden IJssel.

De nieuwe inrichting van Scherenwelle bestaat onder meer uit de aanleg van een éénzijdig met de IJssel verbonden nevengeul en een aanpassing van de daarop aantakkende hank. De nevengeul en de hank krijgen een diepte van 1 meter, beneden NAP. Verder wordt een extra zomerkade aangelegd met een klepduiker, voor de waterhuishouding in het oostelijke deel van de Scherenwelle.

Inloopbijeenkomst

Om omwonenden en andere belangstellenden te informeren over de uitvoering van de werkzaamheden, wordt op maandag 22 augustus een inloopbijeenkomst gehouden in MFC de Toekomst in Wilsum. Adres: Quarles van Uffordweg 2. Belangstellenden kunnen vrij inlopen tussen 19.30 en 20.30 uur. Er vindt geen centrale presentatie plaats. De ecoloog van Isala Delta is ook aanwezig om vragen te beantwoorden op het gebied van natuur.

IJsseldelta programma 22 augustus: Inloopbijeenkomst werkzaamheden Scherenwelle