Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht

Start werkzaamheden brug Roggebot

In opdracht van Provincie Flevoland en Overijssel werkt de Combinatie Roggebot aan het project N307 Roggebot – Kampen. Als onderdeel van dit project start vanaf donderdag 6 oktober de bouw van de nieuwe brug bij Roggebot, over het Vossemeer-/Drontermeer. Met dit bericht informeren wij u over de werkzaamheden.

De brug bij Roggebot en de werkzaamheden

De nieuwe brug zorgt voor de vernieuwde verbinding voor wegverkeer tussen Overijssel en Flevoland en vervangt de huidige brug. De nieuwe brug komt ten zuiden van de huidige Roggebotbrug te liggen. Op onderstaande afbeelding ziet u de huidige en de nieuwe locatie.

De brug wordt in meerdere fasen gebouwd. Daardoor blijft, met uitzondering van twee weekenden in 2022, de N307 met verkeersaanpassingen bereikbaar tijdens de werkzaamheden. In de eerste fase starten we met het aanbrengen van buispalen en heipalen voor de fundering van de brug.

 

Wat betekent dit voor u?

In periode van 6 oktober tot februari 2022 worden bij de nieuwe brug buispalen in de grond getrild en heipalen geheid. Mogelijk ervaart u hiervan geluidsoverlast. De werktijden liggen tussen 7.00 uur en 19.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met omgevingsmanager Redmer Leegstra via het telefoonnummer 06 18 58 07 34. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar omgevingN307@mobilis.nl. Vermeld in uw bericht graag uw naam, vraag en contactgegevens.

IJsseldelta programma Start werkzaamheden brug Roggebot