Email icoon
Facebook logo
Terug naar nieuwsoverzicht
rvdr_ijsseldelta-83

7 november: informatiebijeenkomst bouw Reevesluis

Begin november start Isala Delta met voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de Reevesluis in het Drontermeer. Deze nieuwe sluis, die net ten zuiden van de monding van het Reevediep komt te liggen, wordt op termijn de vervanger van de Roggebotsluis.

Op dinsdagavond 7 november, tussen 19.00 en 20.30 uur bent u van harte welkom in het informatiecentrum van het projectkantoor aan het Engelenbergplantsoen 5 in Kampen. Medewerkers van aannemer Isala Delta geven een toelichting op het ontwerp van de sluis en de uitvoering van de bouw. Natuurlijk kunt u ook andere vragen stellen over het project, want er zijn medewerkers aanwezig van Rijkswaterstaat en de provincie Overijssel.

Een delegatie van het projectteam fase 2 IJsseldelta is ook present. Zij werken op dit moment aan de plannen voor versterking van de Drontermeerdijk (Flevoland), de sloop van de Roggebotsluis en de bouw van een brug op die plek (inclusief de opwaardering van de N307) en de ontwikkeling van plannen voor het recreatiegebied Roggebot.

Het is een inloopavond, dus er vindt geen centrale presentatie plaats. U kunt op elk gewenst moment even binnenlopen om vragen te stellen.

IJsseldelta programma 7 november: informatiebijeenkomst bouw Reevesluis