Email icoon
Facebook logo
Terug naar nieuwsoverzicht

Zomerbedverlaging Beneden-IJssel: informatiemarkt op 24 april

Tijdens een informatiemarkt over het project Zomerbedverlaging Beneden-IJssel op 24 april in Kampen, krijgt u informatie over de laatste stand van zaken van dit project. Aanleiding voor deze informatiebijeenkomst is de veranderde doelstelling van het project.

Locatie en tijdstip

De informatiemarkt wordt gehouden in De Hanzestad, IJsseldijk 12 in Kampen. De informatiemarkt vindt plaats tussen 18:30 uur en 21:00 uur en u kunt vrij inlopen. Op www.dehanzestad.nl vindt u informatie over de route en parkeermogelijkheden.

Meer informatie

Meer informatie over het project Zomerbedverlaging Beneden-IJssel vindt u op deze website.

Meerdere stands op informatiemarkt

Er zijn deze avond ook medewerkers aanwezig van andere projecten die plaatsvinden bij u in de buurt. Zo is er een stand waar medewerkers van Waterschap Veluwe informatie geven over de Kaderrichtlijn Water, geven medewerkers van het project IJsseldelta-Zuid toelichting op hun project, project Stroomlijn licht toe waarom het onderhoud van de uiterwaarden zo belangrijk is en Waterschap Groot Salland geeft informatie over welke rol zij hebben bij waterveiligheid.

Daarnaast verzorgt Rijkswaterstaat een algemene presentatie over het project Zomerbedverlaging Beneden-IJssel. Deze wordt drie keer gegeven en duurt ongeveer tien minuten. U hoeft zich hier niet voor aan te melden.

IJsseldelta programma Zomerbedverlaging Beneden-IJssel: informatiemarkt op 24 april