Email icoon
Facebook logo
Terug naar nieuwsoverzicht

11 juni 2013: inloopbijeenkomst over bestemmingsplannen en vergunningen Ruimte voor de Rivier IJssel

Dinsdag 11 juni is er een inloopbijeenkomst over de bestemmingsplannen, vergunningen en procedures van het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. De bijeenkomst vindt plaats bij het gemeentehuis van Kampen, Burgermeester Berghuisplein 1 in Kampen.

Doel van de bijeenkomst

Het is een inloopbijeenkomst. Bezoekers kunnen tussen 16.00 uur en 21.30 uur vrij inlopen om zich te laten informeren. In de hal is een informatiemarkt en in de Raadszaal worden er presentaties gegeven over het bestemmingsplan van Kampen, over het Reevediep en over de Zomerbedverlaging Beneden-IJssel. U bent van harte uitgenodigd vragen te stellen.

Langs de borden lopen

In de hal van het gemeentehuis worden stands en informatiepanelen ingericht, de stands worden bemand door vertegenwoordigers van de betrokken partijen. Hier vindt u informatie over de bestemmingsplannen van de gemeente Kampen en de gemeente Dronten, de Natuurbeschermingswet vergunningen en de Flora en Faunawet, Omgevingsvergunning Zomerbedverlaging Beneden-IJssel, het Planschadeloket, een stand waar bezoekers informatie kunnen krijgen over de procedures en een stand “Uitvoering”. Medewerkers van Rijkswaterstaat, provincie Overijssel, gemeente Kampen, gemeente Dronten, waterschap Groot Salland en waterschap Vallei en Veluwe zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Bereikbaarheid

Het gemeentehuis in Kampen is goed bereikbaar met de fiets. Mocht u met de auto komen, dan kunt u parkeren in de parkeervakken bij het gemeentehuis.

IJsseldelta programma 11 juni 2013: inloopbijeenkomst over bestemmingsplannen en vergunningen Ruimte voor de Rivier IJssel