Email icoon
Facebook logo
Terug naar nieuwsoverzicht
20190221-afsluiting-slaper-asfalt

Afsluiting Tijdelijke Slaper

Vanaf dinsdag 5 maart 2019 van 06.00 uur tot en met woensdag 6 maart 2019 om 18.00 uur staat een complete afsluiting van de Tijdelijke Slaper gepland. De afsluiting geldt voor al het verkeer.

Het fietsverkeer kan gebruik maken van de Zwartendijk als omleidingsroute, vanaf de Zwartendijk is de verbinding met het viaduct over de Hanzelijn open.
De afsluiting is nodig voor het asfalteren van de Slaper ter plaatse van de aangelegde duiker. Dit was vanwege de weersomstandigheden in januari niet mogelijk.
Locatie: Tijdelijke Slaper afgesloten tussen Zwarte dijk  en viaduct Hanzelijn
Omleidingsroute: Via de Flevoweg en de Europa Allee ter plekke worden omleidingsborden geplaatst.
De werkzaamheden bestaan uit de volgende onderdelen:
  • Het verwijderen van de tijdelijke verharding
  • Het profileren van de fundering
  • Het asfalteren van de Tijdelijke Slaper en afwerken van bermen.
Hinderbeperking
Ruimte voor de Rivier IJsseldelta en Isala Delta kiezen bewust voor een gehele afsluiting om de hinder zo kort mogelijk te laten duren. Op deze manier zorgen we ervoor dat de weg zo snel mogelijk weer open is voor de gebruikers, zoals woon-werk- en landbouwverkeer. Het uitvoeren van deze werkzaamheden zonder hinder voor de omgeving is helaas niet mogelijk. Direct aanwonenden kunnen geluidsoverlast ervaren door het frezen van asfalt, het verdichten van de ondergrond en (achteruit)rijdend materieel.
Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Isala Delta via de heer D. Schreuders per telefoon 06- 51182459 of dick.schreuders@boskalis.com.
IJsseldelta programma Afsluiting Tijdelijke Slaper