Email icoon
Facebook logo
Terug naar nieuwsoverzicht
omlegging_chalmotweg

Chalmotweg is tijdelijk afgesloten

Van maandag 19 februari 6:00 uur tot en met vrijdag 23 februari 24:00 uur is de Chalmotweg helemaal afgesloten voor verkeer.

Dit is nodig om een duiker onder de Chalmotweg te kunnen aanleggen. Het doel van deze duiker is om de waterstand op peil te houden in het gebied tussen de Chalmotweg en de nieuwe noordelijke dijk van het Reevediep. Om deze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, wordt de Chalmotweg vijf dagen geheel afgesloten voor al het verkeer.

De kruising Chalmotweg – Kamperstraatweg wordt na bovengenoemde werkzaamheden afgesloten vanaf maandag 26 februari 2018 tot en met vrijdag 2 maart 2018. Omwonenden worden met een brief geïnformeerd over de werkzaamheden aan de Kamperstraatweg.

Hinderbeperking

Ruimte voor de Rivier IJsseldelta en Isala Delta hebben er bewust voor gekozen om de afsluiting zo kort mogelijk te laten duren. Op deze manier zorgen we ervoor dat de weg zo snel mogelijk weer open is voor de gebruikers. Het uitvoeren van deze werkzaamheden zonder hinder voor de omgeving is helaas niet mogelijk. Direct aanwonenden kunnen geluidsoverlast ervaren door het frezen van asfalt, het verdichten van de ondergrond en (achteruit)rijdend materieel.

IJsseldelta programma Chalmotweg is tijdelijk afgesloten