Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht
fs498687_lr

Dag van de Bouw in Kampen trekt ruim duizend bezoekers

Zaterdag 2 juni 2018 namen plusminus 1250 bezoekers een kijkje achter de dijken bij het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. Tijdens de Dag van de Bouw waren de bouwhekken van het project in Kampen geopend voor geïnteresseerden.

Gedurende deze dag waren drie locaties waar de aanwezigen een kijkje konden nemen en informatie konden inwinnen over het project. Het projectkantoor, de recreatieschutsluis bij de Kamperstraatweg en de Reevesluis in het Drontermeer. Middels hop-on-hop-off bussen konden bezoekers het projectgebied bezoeken en bij beide sluizen kijken. Bij de recreatieschutsluis kon men het bediengebouw in, terwijl bij het Reevesluiscomplex de sluis nog in aanbouw is en de vragen vooral over deze werkzaamheden gingen.

Ook voor kinderen was er genoeg te doen! Schminken, kleurwedstrijd, quizzen, skelter rijden, bad eendjes vissen, in een graafmachine klauteren, vogels spotten. Bezoekers, jong en oud, gingen enthousiast en met veel informatie over het project naar huis.

Uit alle ingeleverde kleurplaten en goed ingevulde quizformulieren worden een aantal winnaars gekozen, deze worden deze week bekend gemaakt!

IJsseldelta programma Dag van de Bouw in Kampen trekt ruim duizend bezoekers