Email icoon
Facebook logo
Terug naar nieuwsoverzicht
rvdr_uitnodiging_filmavond-algemeen_-_kopie_2

Filmavond Levende Rivier

Op dinsdag 15 november heeft u de kans om de natuur bij de Nederlandse rivieren vanaf het water te bekijken, in de Stadsgehoorzaal van Kampen.

Ontdek de schoonheid van de natuur in het Nederlandse rivierenlandschap. Op 15 november presenteren kanovereniging Skonenvaarder en Ruimte voor de Rivier IJsseldelta een natuurdocumentaire van Ruben Smit, regisseur van de film De Nieuwe Wildernis. In deze nieuwe documentaire vaart hij in zijn kano over de Rijn dwars door Nederland; van Lobith tot de Noordzee. De film laat een reis met avontuurlijke overnachtingen en adembenemende uitzichten zien, maar toont ook hoe de mens invloed had en nog steeds heeft op de flora en fauna van het rivierengebied. Het schetst een beeld van hoe de natuur vanaf het water te beleven is, zoals straks ook vanaf het Reevediep bij Kampen het geval is.

Ervaar deze reis zelf en kom op dinsdagavond 15 november naar de Stadsgehoorzaal in Kampen. De filmmaker zelf zal een presentatie geven over de documentaire, daarna zal de film worden vertoond.

UPDATE: Op dit moment is het aantal plaatsen voor de filmavond gevuld. U kunt zich helaas niet meer aanmelden.

IJsseldelta programma Filmavond Levende Rivier