Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht

Geslaagde Dag van de Bouw project N307 Roggebot – Kampen

Bij de N307 Roggebot – Kampen zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang. Dit is voor de omgeving vanaf de weg en het water goed zichtbaar. Tijdens de Dag van de Bouw op 18 juni kregen geïnteresseerden de mogelijkheid om de nieuwe brug van dichtbij te bekijken.

Op 18 juni werden er meerdere rondleidingen gegeven waarbij de aannemer Combinatie Roggebot toelichting gaf over het ontwerp van de brug en de werkzaamheden. Daarnaast werd het gebruikte bouwmaterieel tentoongesteld en was er de mogelijkheid om een telekraan te besturen. “Heel gaaf dat ik dit heb mogen doen, ik heb altijd al zo’n grote kraan willen besturen!”, aldus een enthousiaste bezoeker. Bij de informatiemarkt onder de nieuwe brug en in het informatiecentrum in de bouwkeet was er voor geïnteresseerden ruimte om vragen te stellen aan de aanwezige experts van zowel de aannemer Combinatie als deprovincies Flevoland en Overijssel.

 

Ook waren er veel leuke activiteiten voor kinderen. Zij hebben door middel van verschillende activiteiten letterlijk mee kunnen bouwen aan de nieuwe brug. Waarna zij vervolgens hun naam konden vereeuwigen op een van de landhoofden van de brug. “Ons doel was kinderen enthousiasmeren over het werken in de bouw en dat is meer dan geslaagd.” aldus organisator Loes Elgin van Combinatie Roggebot.

“We hebben tijdens de dag van de bouw rond de 1100 mensen welkom mogen heten op ons mooie project. We kregen van bezoekers veel positieve berichten over de informatieve rondleidingen, leuke (kinder)activiteiten, ruime opzet en goede organisatie. We kijken daarom met veel plezier terug op een succesvolle dag!” aldus projectmanager Robert Maat van Combinatie Roggebot.

Was u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de Dag van de Bouw of wilt u nogmaals langskomen? Elke dinsdag is het informatiecentrum open tussen 13.00 en 17.00 uur. Het informatiecentrum is gevestigd in de bouwkeet van het project N307 Roggebot – Kampen. Deze ligt tegenover de ingang van Europarcs De IJssel Eilanden, ter hoogte van Flevoweg 90 (de voormalige locatie van de Music Club).

IJsseldelta programma Geslaagde Dag van de Bouw project N307 Roggebot – Kampen