Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht

Isala Delta maakt kennis met omgeving

Rijkswaterstaat, provincie Overijssel en combinatie Isala Delta organiseren op maandagavond 24 november een informatieavond in zalencentrum ‘De leuke Hanzestad’ in Kampen. Deze avond is bedoeld voor omwonenden van en geïnteresseerden in het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. Tijdens deze bijeenkomst kunnen de bewoners van Kampen en omgeving kennis maken met de medewerkers van de aannemerscombinatie Isala Delta.

De combinatie Isala Delta heeft medio september 2014 van Rijkswaterstaat en de provincie Overijssel de opdracht gekregen voor het uitvoeren van het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. De werkzaamheden voor de Zomerbedverlaging Beneden-IJssel en de Gebiedsontwikkeling IJsseldelta-Zuid waarvan de aanleg van het Reevediep onderdeel is, worden in de loop van 2015 buiten zichtbaar.

Informatiebijeenkomst

Isala Delta geeft op deze avond een presentatie over onder andere de samenwerking tussen verschillende partijen, de communicatie met de omgeving en de wijze waarop hinder wordt geminimaliseerd. Informatie over de planning van de werkzaamheden en de uitvoeringswijze kan slechts op hoofdlijnen worden beantwoord, omdat Isala Delta is op dit moment nog bezig is met de detailuitwerking.

Medewerkers van Rijkswaterstaat, provincie Overijssel en Isala Delta zijn deze avond beschikbaar om vragen te beantwoorden. De informatiebijeenkomst vindt plaats in zalencentrum ‘De leuke Hanzestad’, IJsseldijk 12 te Kampen en duurt van 19.30 – 21.30 uur. Om 19.15 uur is de zaal open en staat de koffie klaar.

IJsseldelta programma Isala Delta maakt kennis met omgeving