Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht
marije_mooij

Marije Mooij stelt zich voor

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mij via deze weg kort voor te stellen. Vanaf 1 februari ben ik als omgevingsmanager betrokken bij het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. Afgelopen maand heeft Jean Buskens mij bijgepraat over de bestaande afspraken met stakeholders, heb ik kennis gemaakt met alle collega’s en enkele omwonenden in het gebied.

Vanuit de realisatiefase van een ander Ruimte voor de Rivier project in Nijmegen ben ik bekend met de uitvoering van grote projecten. Door de aanleg van het Reevediep verandert de omgeving in Kampen. Deze veranderingen gaan veel mensen aan. Omwonenden, natuurlijk. Maar ook de stad Kampen, automobilisten en toekomstige gebruikers van het gebied. Ik wil die mensen allemaal zo goed mogelijk informeren, zodat iedereen weet wat er nu gebeurt en wat er nog meer gaat komen. Een leuke manier om dit te doen is een excursie. Mocht u geïnteresseerd zijn om het project van dichtbij te bewonderen, dan nodig ik van harte uit. Aanvragen voor een excursie ontvangen wij graag via dit formulier. Maar ook de Dag van de Bouw op 20 mei 2017 van 10.00 tot 16.00 uur is een unieke mogelijkheid om met uw familie of vrienden binnen de bouwhekken van ons project te kijken.

Wilt u mij rechtstreeks benaderen dan kan dit via m.mooij@overijssel.nl.

Hopelijk tot ziens en met vriendelijke groet,
Marije Mooij – Omgevingsmanager Ruimte voor de Rivier IJsseldelta

IJsseldelta programma Marije Mooij stelt zich voor