Email icoon
Facebook logo
Terug naar nieuwsoverzicht
img_0251_1_1

Nachtelijke werkzaamheden rondom Stadsbrug

De werkzaamheden rondom de Stadsbrug zijn in volle gang. In november vorig jaar is Isala Delta gestart met het aanbrengen van buispalen als fundatie voor de nieuwe aanvaarbeveiliging (schanscaissons), die deze zomer worden gemonteerd.

De buispalen zijn succesvol aangebracht en momenteel vinden rondom de Stadsbrug werkzaamheden plaats als het baggeren van de bodem van de IJssel en het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de bodembescherming. In april en mei van dit jaar zal de vaarweg tweemaal 48 uur gestremd worden.

Van dinsdag 1 maart tot en met donderdag 3 maart worden iedere nacht van 01.00 – 05.00 uur werkzaamheden uitgevoerd onder het beweegbare deel van de Stadsbrug. Het hefgedeelte van de brug zal gedurende de werkzaamheden omhoog staan. In geval dat vaarverkeer de brug wil passeren, worden de werkzaamheden tijdelijk gestaakt om het verkeer de mogelijkheid te geven de brug te passeren. Wij adviseren automobilisten, fietsers en voetgangers om gedurende deze nachten gebruik te maken van de Molenbrug.

IJsseldelta programma Nachtelijke werkzaamheden rondom Stadsbrug