Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht
in_het_gras_drontermeerdijk_2_1

Nieuwsgierig? Kom op excursie!

Regelmatig zijn er groepen te gast bij het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. Soms zelfs met internationale gasten. Ben jij ook nieuwsgierig hoe het projectgebied er nu uit ziet? Of zoek je een leuke invulling van het programma voor jouw club of vereniging?

Het is mogelijk om met een groep een rondleiding te krijgen in het projectgebied. Je kunt jouw bezoek starten met een toelichting in het informatiecentrum van Ruimte voor de Rivier IJsseldelta aan het Engelenbergplantsoen 5 in Kampen. De excursies worden begeleid door projectmedewerkers van Ruimte voor de Rivier IJsseldelta en daarnaast door vrijwilligers van het Waterschap Drents Overijsselse Delta. Aanmelden kan via dit formulier.

Kijkje achter de dijken

Hoe leuk is het om als buurman of buurvrouw van een groot bouwproject, eens een kijkje achter de bouwhekken en achter de dijken van Ruimte voor de Rivier IJsseldelta te nemen? Voor onze buren organiseren we iedere laatste woensdag van de maand een rondrit. Het volgende ‘kijkje achter de dijken’ voor onze buren is op 28 maart van 15.30 tot 17.00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@ruimtevoorderivierijsseldelta.nl.

IJsseldelta programma Nieuwsgierig? Kom op excursie!