Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht

Sloop van de Roggebothouse

In opdracht van Provincie Flevoland en Overijssel werkt de Combinatie Roggebot aan het project N307 Roggebot – Kampen. Als onderdeel van dit project starten we vanaf maandag 8 november met de sloop van de Roggebothouse, de voormalige snackbar langs de N307. Met dit bericht informeren wij u over de werkzaamheden.

Sloop van de Roggebothouse

Met het slopen van de Roggebothouse wordt ruimte gemaakt voor de nieuwe op- en afritten van de N307. Op bovenstaande kaart ziet u de locatie van de werkzaamheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd met een of meerdere kranen  en met vrachtwagens voor afvoer van sloopafval.

Wat betekent dit voor u?

De sloopwerkzaamheden starten op 8 november en duren naar verwachting tot en met 26 november. Mogelijk ervaart u hiervan geluidsoverlast. De werktijden liggen tussen 7.00 uur en 19.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met omgevingsmanager Redmer Leegstra via het telefoonnummer 06 18 58 07 34. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar omgevingN307@mobilis.nl. Vermeld in uw bericht graag uw naam, vraag en contactgegevens.

IJsseldelta programma Sloop van de Roggebothouse