Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht

Stadswinkel Kampen biedt informatie over Ruimte voor de Rivier IJsseldelta

Zaterdagmiddag is de De Stadswinkel Kampen officieel geopend door Fre Helleman (voorzitter van de OVK), wethouder Marten Ekker van de gemeente Kampen en gedeputeerde Theo Rietkerk van de provincie Overijssel. De Stadswinkel is een informatief punt in de binnenstad waar bezoekers meer te weten kunnen komen over Kampen.

De Stadswinkel Kampen is een gezamenlijk project van de binnenstadondernemers in Kampen, de gemeente en het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta van Rijkswaterstaat/provincie Overijssel.

In de winkel is informatie beschikbaar over het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. Zo is er een informatiewand, draaien er filmpjes en is het mogelijk om via een scherm de 3D-presentatie van het project te bekijken. In de Stadswinkel kan ook een afspraak worden gepland met medewerkers van het project om over inhoudelijke onderdelen verder door te praten. Vanaf half september worden er vaste spreekuren gehouden in de winkel, waarop u binnen kunt lopen.

In de Stadswinkel wordt ook informatie verstrekt over ondernemen in Kampen. Nieuwe ondernemers, die van plan zijn een zaak op te starten, worden vanuit deze winkel geholpen. De winkel is één van de initiatieven binnen het project “Kampen opent Poorten”. Daarbij wordt actie ondernomen om leegstand in de binnenstad tegen te gaan en Kampen nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers uit de regio. Vanuit de winkel worden op een innovatieve manier initiatieven opgezet om eventuele leegstaande panden in te vullen.

De gemeente Kampen wil vanuit de winkel eigenaren van panden, makelaars, nieuwe ondernemers en initiatiefnemers met elkaar in contact brengen. Het gedeelte met als titel Kavelwinkel biedt een overzicht van alle bouwkavels, die in de gemeente Kampen te koop zijn.

De StadsWinkel Kampen

Oudestraat 116
8261 CV Kampen
038 853 5017
email : stadswinkel@stadswinkelkampen.nl

Openingstijden:

woe – vr: 10.00u – 18.00u
zat: 10.00u – 17.00u

IJsseldelta programma Stadswinkel Kampen biedt informatie over Ruimte voor de Rivier IJsseldelta