Terug naar nieuwsoverzicht

Informatiebijeenkomst begin 2011

Afgelopen voorjaar heeft een informatiebijeenkomst plaatsgevonden over de Zomerbedverlaging Beneden-IJssel. Tijdens deze avond is aangegeven dat wij in het najaar terugkomen met informatie over de verwachte effecten van de zomerbedverlaging.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de milieueffectrapportage (m.e.r.) en is er nog onvoldoende informatie bekend om dit najaar een bijeenkomst te organiseren. Daarom informeren we u de komende periode door middel van een digitale nieuwsbrief.

Begin volgend jaar nodigen wij u graag weer uit voor een informatiebijeenkomst waarbij we u verder kunnen informeren over de resultaten, de verwachte effecten en de voortgang van de milieueffectrapportage (m.e.r.).

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor digitale nieuwsbrief
De komende periode informeren we u door middel van een digitale nieuwsbrief. Misschien heeft u zich al aangemeld voor de digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief over de zomerbedverlaging kunt u ontvangen als u zich heeft aangemeld.

Heeft u dat nog niet gedaan? Dan kunt u dit alsnog doen om op de hoogte te blijven. Aanmelden kan via: www.rws.nl/abonneren. Uiteraard kunt u voor informatie ook kijken op www.ruimtevoorderivier.nl.

IJsseldelta programma Informatiebijeenkomst begin 2011