Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht

Terugblik bewonersavond 21 februari

Op 21 februari vond de eerste bewonersavond van 2023 plaats. Samen met de bezoekers blikten we terug op het werk dat al verzet is en ook dat er nog komen gaat. De geluiden vanuit de zaal waren erg positief. Vooral over de uitstraling van de nieuwe brug was men zeer enthousiast.

De afgelopen jaren is er eens per half jaar een bewonersavond georganiseerd. Voor ons zijn dit  de perfecte momenten om de buurt in te lichten over de voortgang van het project en mogelijke hinder. Het project vindt plaats op een zeer uitgestrekt gebied waardoor we helaas genoodzaakt zijn om soms bepaalde delen af te sluiten Deze keuzes worden gemaakt zodat de bouwers dan sneller maar vooral op een veilige manier kunnen doorwerken.

Het project zit momenteel in een afrondende fase. Op 13 maart wordt de brug in gebruik genomen en op 1 april zal de vernieuwde vaarweg in gebruik worden genomen. Vervolgens is het streven om voor de bouwvak het volledig vernieuwde wegennet aan elkaar te verbinden. Wanneer dit gerealiseerd is,starten dewerkzaamheden met betrekking tothet opruimen van de omgeving en de ecologische handelingen. De hinder voor omwonenden zal hierbij minimaal zijn.

IJsseldelta programma Terugblik bewonersavond 21 februari