Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht

Terugblik geslaagde InfraTech

Van 17 t/m 20 januari was in Ahoy Rotterdam de 15e editie van de InfraTech. Deze beurs wordt gezien als het grootste en belangrijkste kennisplatform van de infra-branch. Na 4 dagen stond het bezoekersaantal op 20.844. Deze bezoekers konden langs bij ruim 500 exposanten, verdeeld over 5 beurshallen.

Namens de provincie Flevoland werd project N307 Roggebot – Kampen gepresenteerd op de provincieboulevard. Op de provincieboulevard presenteerde alle twaalf de provincies een eigen project en werden presentaties en paneldiscussies gehouden. Zo presenteerde Zeeland  de Zeelandbrug, lichtte Utrecht toe hoe fietspaden door heel de provincie aan elkaar gekoppeld kunnen worden en presenteerde Overijssel een werkschip dat vaart op waterstof. Hier < https://www.vakberaad.nl/infratech/> lees je meer over alle projecten.

De beurs was een groot succes. Naast de vele bezoekers waren de lezingen ook een groot succes. Op de woensdag was er een interessant CROW infradebat waar onder andere Jan Hendrik Dronkers, secretaris-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aanwezig was. Mark Harbers, minister van Infrastructuur en Waterstaat reikte de InfraTech Innovatieprijzen uit.

IJsseldelta programma Terugblik geslaagde InfraTech