Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht
Recreatievaart in schutsluis

Vanaf 1 april aangepaste passeervensters voor Reeveluis

Het vaar-recreatieseizoen staat weer voor de deur. Vanaf 1 april 2021 zijn er weer nieuwe passeervensters. In verband met de werkzaamheden blijven er in de komende periode beperkte doorvaartijden.

De passeervensters zien er vanaf 1 april 2021 als volgt uit:
Maandag t/m vrijdag:
Vanaf 06:00 tot 09:00 uur
Vanaf 12:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag:
Vanaf 10:00 tot 19:00 uur

Is de stroomsnelheid in de schutsluis meer dan 0,5m/s? Dan is het niet mogelijk door de schutsluis te varen. De seinen blijven dan automatisch op dubbel rood staan.

Kijk altijd voor de meest actuele passeervensters op de website: https://vaarweginformatie.nl/frp/main/#/geo/detail/LOCK/24889550

Varen door de schutsluis

Tijdens het vaar-recreatieseizoen vanaf 1 april 2021 wordt het scheepvaartverkeer inclusief de recreatievaart door de nieuwe schutsluis geleid. De schutsluis is 10,5 meter breed. De vaarroute door de schutsluis is de definitieve vaarroute voor al het vaarwegverkeer.

Veilige doorvaart

We werken met passeervenster voor de veiligheid van scheepvaart en bouwpersoneel tijdens de werkzaamheden aan de spuisluis. Tussen de passeervensters door wordt er nog gewerkt aan de Reevesluis.

Bouwterrein verboden toegang

Het is verboden om tijdens deze periode vanaf het water de kade en het sluisterrein te betreden. Dit is een bouwterrein. Dit wordt ook op de borden aangegeven.

 

IJsseldelta programma Vanaf 1 april aangepaste passeervensters voor Reeveluis