Email icoon
Facebook logo
Terug naar nieuwsoverzicht
rvdrij_kaartje_faserinswerkzaamheden_kamperstraatweg_zonderfases_a4_2018

Volledige afsluiting Kamperstraatweg van 12 tot en met 14 april 2018

De Kamperstraatweg is van donderdag 12 april 06:00 uur tot en met zaterdag 14 april 24:00 uur geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Isala Delta gaat in die drie dagen de oude Kamperstraatweg omleggen naar de nieuwe Kamperstraatweg. Vanaf zondag 15 april kan al het verkeer gebruik maken van de nieuwe Kamperstraatweg, die vanaf dan over de Recreatieschutsluis en het Inlaatwerk loopt.

De afsluiting is tussen rotonde ‘Het Onderdijks’ en de kruising bij de Zande en geldt voor al het gemotoriseerd verkeer. Fiets- en wandelverkeer wordt vanaf woensdag 11 april al over het nieuwe fietspad langs de nieuwe Kamperstraatweg geleid. De afsluiting geldt dus niet voor fietsers en wandelaars.

Werkzaamheden

Van 12 tot en met 14 april voert Isala Delta de volgende werkzaamheden uit: de deklaag van de oude Kamperstraatweg wordt verwijderd en de laatste deklaag wordt op de nieuwe Kamperstraatweg aangebracht. Daarnaast worden de bermen afgewerkt, wordt er bebording geplaatst en wegmarkering aangebracht.

Omleidingsroute

De omleidingsroute wordt middels gele verkeersborden ter plekke aangegeven en loopt via Noordeinde en de Nieuwendijkbrug.

Bekijk hier de omleidingsroute!

IJsseldelta programma Volledige afsluiting Kamperstraatweg van 12 tot en met 14 april 2018