Email icoon
Facebook logo
LinkedIn logo
Terug naar nieuwsoverzicht

Werkzaamheden Vossemeerdijk 10 maart t/m 17 maart

In de periode van 10 maart tot en met 17 maart wordt er een tijdelijke weg gerealiseerd tussen de N306 en de Vossemeerdijk. Om deze werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren wordt de Vossemeerdijk in deze periode gestremd. Deze weg is noodzakelijk om doorgang te kunnen behouden. Vanaf 18 maart is de tijdelijke verbinding tussen de N306 en de Vossemeerdijk gereed.

Op 10 maart wordt het verkeer vanaf 19:00 uur omgeleid via Ketelhaven. Voetgangers, fietsers en hulpdiensten houden doorgang. Op het bijgevoegde kaartje vindt u een overzicht van de verkeersituatie in de periode van 10 maart tot en met 16 maart van kracht is.

 

 

 

 

 

Verkeerssituatie per 18 maart 2023

 

Vanaf 18 maart is de tijdelijke verbinding tussen de N306 en de Vossemeerdijk gereed. Vanaf dat moment volgt u de volgende route als u vanuit Kampen naar de Vossemeerdijk rijdt: u start uw route op de N307, vervolgens rijdt u via de oude bosweg de parallelbaan op. Deze weg houdt u aan tot de rotonde. Hier neemt u de eerste afslag en aan het einde van de weg gaat u links. Hier rijdt u onder de brug door de Vossemeerdijk op.

In de afbeelding naast deze tekst ziet u de verkeerssituatie die geldt vanaf 18 maart.

 

 

IJsseldelta programma Werkzaamheden Vossemeerdijk 10 maart t/m 17 maart