Email icoon
Facebook logo

Informatiebijeenkomst N307 Roggebot-Kampen 6 en 7 mei

Informatiebijeenkomst terugkijken

In verband met het Corona-virus kunnen wij geen informatiebijeenkomsten organiseren in de periode van de terinzagelegging van de N307 Roggebot – Kampen. Om iedereen toch goed te informeren, organiseerden wij 2 ‘digitale informatiebijeenkomsten’ waar iedereen bij aan kan sluiten. Deze online informatiebijeenkomsten vonden plaats op 6 mei vanaf 19.15 uur en op 7 mei 2020 vanaf 19.00 uur.

De presentatie
Inhoudelijk specialisten geven dan digitaal een presentatie over het project N307 Roggebot – Kampen en de besluiten die ter inzage liggen. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de presentatie:

  • Aanleiding en doel van het project N307 Roggebot-Kampen
  • Het ontwerp
  • Korte toelichting op de ontwerp besluiten die ter inzage liggen
  • Hoe een zienswijze in te dienen
  • Planning van de besluitvorming en de uitvoering

Tijdens de presentatie werden vragen, die binnenkomen via de chat, over het project en de besluiten die ter inzage liggen door de specialisten beantwoord.

Heeft u een vraag?
Tijdens de bijeenkomst kon iedereen vragen stellen via een chat. Deze probeerden wij direct te beantwoorden, maar op een aantal vragen komen wij nog terug. Heeft u achteraf nog vragen? Of is uw vraag niet beantwoord? Stuur dan uw vraag naar N307@flevoland.nl zodat wij deze persoonlijk kunnen beantwoorden.

Degenen die niet over een computer of telefoon met internetverbinding beschikken, maar wel vragen hebben over het project, kunnen in de periode van de terinzagelegging, tijdens kantooruren, telefonisch contact opnemen met mevrouw F. Oostra (omgevingsmanager N307 Roggebot-Kampen) via 06 – 52 01 85 31, of een mail sturen aan froukje.oostra@flevoland.nl.

Presentatie terugkijken?
Dat kan via deze link.